Підживлення для перців, щоб зміцнити кущі з молодими плодами та збільшити врожай

by admin

Молоді кущики перців піднялися і на них зав’язалися плоди. Буває так, що їх вже досить багато, а сам кущик не встиг стати міцнішим та достатньо розвинутися. Ситуація небезпечна тим, що нові квітки рослина буде скидати. Їй просто не вистачатиме ресурсу на зав’язання нових плодів до тих, що вже висять та зріють. Втрачати врожай ніхто не хоче, тож треба діяти.

Допомога рослині

Так, потрібно допомогти. Для цього внесіть підживлення. Воно допоможе наростити достатню зелену масу (листя та стебло). Добриво має бути зі збільшеною часткою азоту.

Прикладом підживлення є препарат «Rost концентрат 15.7.7». В ньому подвійна доза азоту, що й потрібно рослині для нарощення зеленої маси.

Також перці можна підживити розчином курячого посліду. Для підвищення врожайності та покращення ґрунту можна додати до посліду препарат «Байкал ЕМ». Розчин треба зробити наступним чином. На 1 кг посліду 1 л води та 50 мл  «Байкал ЕМ». Ретельно розмішати. А потім розчин розводять водою та поливають. Склянку розчину на 10 л води.

Перці, які отримали підживлення, будуть активно нарощувати листя та стебло, будуть зміцнюватися. Це дасть можливість в подальшому виростити гарний врожай.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.