Топ-5 розповсюджених помилок в приготуванні млинців

by admin

Млинці — вони можуть стати справжнім квестом для господині. Зовсім немає бажання бачити перший млинець грудкою. Щоб не було засмученого настрою, потрібно виправляти помилки в технології приготування. Це також допоможе не посмажити сухі чи «гумові» на смак млинці.

Міксер

Забудьте про його використання, коли ви робите тісто для млинців. Замішуйте тісто ложкою. Міксер допомагає, але поміч стає в результаті недоречною. Занадто сильно однорідна структура не йде на користь тісту. М’які, пишні млинці після міксера не виходять в більшості випадків. Якщо і використовуєте його, то мінімально.

Часте перевертання млинців

Є золотий стандарт в приготуванні млинців: їх можна перевертати на сковороді лише один раз. Ніяких виключень з правил. Якщо ви зробите це більше разів, то рівномірне та повноцінне просмажування не вийде, бо він може стати сухим.

Вершкове масло

Маслом не зіпсувати можна тільки кашу, а от млинці можна. Смажте на олії, якщо не хочете отримати гіркуватий присмак. Любите масло, тоді змастіть краще готові млинці.

Яйця

Якщо при смаженні млинці рвуться, не виходить їх перегорнути, проблема в тісті. Так може бути при недостатній кількості яєць. Також після змішування інгредієнтів тісту треба дати постояти 10-15 хвилин. Якщо ви цього не зробили, результат може бути відповідний.

Борошно

Бажання зробити млинці тонкими призводить до зменшення кількості борошна в тісті, щоб воно було рідким. В цьому випадку краще додайте його, щоб при смаженні млинці не рвалися.

Млинці на перший погляд здаються простими. Насправді вони не завжди виходять. Дотримуйтеся технології та рецептури, тоді все буде смачно.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.