Хлопець зробив пропозицію своїй дівчині, перебуваючи за штурвалом літака і мало не довів її до істерики

by admin

Хлопець зробив пропозицію своїй дівчині, поки перебував за штурвалом літака. Але перед заповітною фразою вирішив перевірити свою майбутню дружину на стресостійкість. Пара опинилася в ситуації, якої боїться кожен аерофоб у світі, але наречена здала на п’ятірку іспит.

Девід Сінгха вирішив запропонувати руку і серце своїй дівчині Лізі, але хотів, щоб цей день назавжди залишився в пам’яті пари.

В день ікс хлопець покликав кохану на приватний легкомоторний літак, щоб здійснити політ у променях сонця. Молодий чоловік має навички пілота, тому сам сів за штурвал, а Ліза сіла поруч з ним. Щоб план спрацював, він покликав друга дівчини, який за свою акторську гру може цілком розраховувати на «Оскар».

На висоті пташиного польоту двоє чоловіків почали удавати, що з літаком щось не так. Дівчина, яка перебувала в ролі другого пілота, помітила тривожні погляди та зрозуміла, що у них проблеми. Її побоювання підтвердилися, коли Девід попросив прочитати керівництво з надзвичайних ситуацій, яке містило пошук місця для екстреної посадки. Ліза почала помітно хвилюватися і плутати слова, але її наречений попросив продовжити читання. Там видно, як переживає дівчина, а от хлопця видає посмішка.

Вона перераховувала пункти, які необхідно було перевірити перед незапланованим зниженням. Після кожного хлопець відповідав «чек». В кінці списку був запис про те, що другий пілот буде любити командира вічно, але дівчина в метушні не помітила каверзу та вимовила його, на що Девід відповів «чек».

Останній пункт у списку «Ти вийдеш заміж за командира?» був прочитаний з коливанням, оскільки Ліза почала розуміти, що їй роблять пропозицію.

Тримайте повне відео з місця подій, в якому видно весь драматизм (і романтизм) моменту.

Тепер у них дивні спогади, які вони будуть зберігати вічно.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.