Що посадити в серпні після збору врожаю цибулі

by admin

Правила сівозміни наголошують, що потрібно регулярно змінювати локації при вирощування наступних культур. Це забезпечить їх достатньою кількістю поживних речовин та знизить ризик зараження хворобами від попередніх рослин.

В серпні час збирати цибулю. Вона вже достигла, тож можна звільнити місце на грядці. Щоб не втрачати час та максимально ефективно використати звільнене місце, можна висадити іншу городину.

Що посадити

Після цибулі ґрунт залишається насиченим фітонцидами, які відлякують морквяну муху. І це відмінна ідея засіяти грядку відповідним насінням. При сприятливих умовах можна встигнути виростити врожай моркви.

Окрім того, ця культура не боїться осіннього похолодання. До речі, нижча температура робить моркву солодшою. Вибирайте морозостійкі сорти. Бадилля моркви може загинути вже при -8 градусах, але коренеплоди можна вкрити соломою, тоді вони не перемерзнуть. До зими можна буде мати врожай.

На місце цибулі можна посіяти і ряд інших культур. Наприклад, редиску, руколу, салат або сидерати. В останньому випадку рекомендується висівати овес, фацелію або жито, гірчицю, масляничну редьку.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.