Не встигаю подавати на стіл бутерброди з такою намазкою! Дуже вони смачні, а готуються просто і швидко

by admin

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом шалено смачної намазки для бутербродів. Хтось може сказати, що це салат або закуска, і буде по-своєму правий. Адже в 90х був дуже схожий за складом салат. Та й загалом будь-який салат можна подати, як закуску, поклавши його в тарталетки, загорнувши в лаваш або намазавши на хрусткий хліб. Тому, називайте як хочете:) Головне, що це дуже смачно, швидко готується. Рекомендую спробувати саме у варіанті намазки і у тому складі, який я вказала.

Інгредієнти:

  • печінка тріски – 1 баночка (120 г)
  • яйця – 2 шт
  • зелена цибуля
  • плавлений сирок – 1 шт
  • часник – 2 зубчики
  • майонез – 1 ст.л.
  • батон

Приготування:

З печінки тріски зливаємо олію та розминаємо її вилкою, але не в кашку. Шматочки повинні відчуватися. Для приготування рекомендую брати цілісний шматок печінки в олії. На мій погляд вона смачніша і ви самі регулюєте її розмір.

На дрібній тертці натираємо відварені яйця і плавлений сир. Якщо ви категорично проти плавленого сиру, можете не додавати. Але з ним, якщо взяти саме сир, а не сирний продукт, виходить набагато смачніше.

Зелену цибулю ріжемо середніми або дрібними шматочками і додаємо до інших продуктів.

Тепер додаємо трохи майонезу, щоб зв’язати всі інгредієнти між собою та злегка підсолюємо. Все добре перемішуємо. Майонез тут потрібен саме для зв’язування продуктів та трохи для смаку. Він не перебиває його, а добре доповнює. Можна замість майонезу використовувати олію з-під печінки, але смак буде зовсім іншим і не таким яскравим.

Залишилося найпростіше — намастити все на хліб. У мене пішло на один шматок по одній столовій ложці. До речі, хліб або батон рекомендую підсушити на сковороді або в духовці, щоб він був хрустким. На мій погляд, так смачніше.

Ситні та неймовірно смачні бутерброди готові! Їх можна подати і до святкового столу, і просто на перекус. Ніжні, в міру солоні, ароматні – встояти неможливо!


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.