Проживання на верхніх поверхах послаблює здоров’я і підвищує ризик смерті

by admin

Проживання на верхніх поверхах може бути причиною ослабленого імунітету, також це підвищує ризик смерті від серцевого нападу, допускають вчені.

Життя на висоті не йде на користь здоров’ю – чим вище поверх проживання людини, тим гірше функціонує його імунна система, збільшуючи схильність до різних захворювань. Про це повідомляє “Медична інформаційна мережа”, посилаючись на дослідження канадських вчених з Торонтського університету і фахівців лікарні Святого Михайла в Торонто.

“Людина спочатку звик жити на землі, і чим вище розташована його квартира, тим значніше ймовірність порушень в роботі імунної системи. Справа в тому, що з кожним поверхом збільшується відстань від магнітного поля планети, а без його впливу організм людей не може функціонувати в нормальному режимі», – пояснюється негативний вплив життя на верхніх поверхах.

Проаналізувавши велику кількість даних, фахівці назвали найбільш придатними для життя поверхи з першого по четвертий. Проживання на висоті до сьомого поверху хоч і не ідеально, але прийнятно, серйозних загроз здоров’ю воно не несе.

Люди, що живуть вище, частіше стикаються із запальними процесами і онкологічними захворюваннями, констатують фахівці.
Для тих, хто живе на висоті, починаючи від шістнадцятого поверху, найбільш підвищений ризик смерті від наслідків хвороб серця, свідчать їх дані. Фахівці пов’язують це з впливом інфразвуку – акустичних коливань, що містяться в шумі атмосфери. Саме на верхніх поверхах їх вплив відчувається організмом особливо сильно.

“Інфразвук високої інтенсивності через збіг частот коливань внутрішніх органів і інфразвукових хвиль сприяє порушенню роботи практично всіх внутрішніх органів, в тому числі можливий смертельний результат через зупинку серця”, – попереджають експерти.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.