Коли потрібно садити тюльпани восени, щоб укорінилися

by admin

Не секрет, що городники у будь-яку пору знайдуть для себе роботу. Осінь – період особливий. Час збору урожаю та активної підготовки до майбутнього сезону. Чимало посадкового матеріалу варто обирати саме восени. Це гарантія того, що рослини добре приживуться.

Подробиці

Для того, щоб тюльпани комфортно почувалися, подбайте передусім про якість ґрунту, у який будете їх висаджувати. Обирайте сонячні місця, де немає протягів та рівний рельєф.

Тюльпани потребують багато світла, а якщо будуть рости у затінку, почнуть деформуватися та матимуть блідий колір. Земля не має бути кисла й в міру пухка. Доречно підживити ґрунт. Кількість добрив залежить від стану самої землі та кліматичних умов.

Оптимальна пора для осінньої висадки тюльпанів – середина вересня і аж до початку листопада.

В останні роки осіння погода в Україні досить посушлива та тепла, тому посадку треба відтерміновувати на пізніший період Перед посадкою, варто ретельно оглянути кожну цибулину, простежити, щоб вона була здорова.

На вкорінення потрібно приблизно один місяць. Цибулини встигають прижитися до перших заморозків та впадають у спокій. З новими силами розпускаються весною.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.