Кулінарний лайфхак, щоб пельмені не розвалювалися під час варіння

by admin

Деякі люди готують пельмені самостійно, інші — купують готові в магазині. Однак під час приготування і домашні, і магазинні вироби із фаршем можуть розпадатися. Щоб цього уникнути, можна використовувати перевірений лайфхак.

Подробиці

Якщо витягти попередньо заморожені пельмені із каструлі через пару хвилин, вони залишаться сирими. А якщо варити їх занадто довго, вони можуть перетворитися на кисіль, а тісто і начинка будуть розпадатися у воді. Ці дві проблеми часто стикаються на кухні, але є простий спосіб їх уникнути.

Оригінальний метод полягає в тому, щоб не класти пельмені в кип’ячу воду. Щоб покращити якість і смак пельменів, потрібно зробити наступне: перед варінням залити їх теплою водою протягом 3 хвилин. Після цього збільшуєте вогонь і варите напівфабрикати, як завжди, ще 5-10 хвилин. Таким чином, у вас не буде ризику  втрати форми.

Також є інший секрет ідеальних пельменів. Під час варіння пельменів разом із ними в каструлю додають склянку льодяної води. Це допомагає зберегти рівновагу між тим, як швидко вариться тісто і м’ясна начинка. Ви отримуєте пельмені з рівномірно готовою начинкою, без рожевих серединок, як це може траплятися іноді.

До речі, якщо трохи підсушити пельмені перед подачею, то соус не стікає з них, і ви отримуєте не лише смачні, але і естетично привабливі смаколики.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.