5 кольорів лаку для нігтів, які найбільше подобаються чоловікам

by admin

Те, як ти одягнешся на побачення, має значення — адже вбрання, як спосіб розповісти про себе. І частина образу – це, звичайно ж, манікюр.

Ось який лак, на думку експертів, найкраще обрати, коли ти збираєшся зустрітися з чоловіком уперше.

Рожевий

Рожевий ніколи не вийде з моди, і тому є причина. «Цей колір – ідеальне поєднання класики, милоти та сексуальності, – каже коуч у відносинах Ніколь Мур. — Він чудово підходить для дівчат, які хочуть донести: я мила, весела, дбаю про свою зовнішність і хочу знайти щось серйозне, а не пригоду на одну ніч».

Червоний

Як зазначає сексолог Сара Меланкон, численні дослідження підтвердили, що червоний колір робить жінок привабливішими для чоловіків. Наприклад, в ході одного експерименту з’ясувалося, що на сайтах знайомств дівчата, на фотографіях яких був червоний колір, частіше отримують повідомлення, а в ході іншого вчені встановили, що на супутниць у червоному чоловіки навіть згодні витрачати більше грошей.

Бордовий

«Бордовий колір — це чудовий спосіб дати людям зрозуміти, що ви щось більше, ніж здається на перший погляд. Цей колір означає інтригу та таємницю і чудово підходить для інтроверток чи жінок, яким потрібен час, щоб відкритися новим знайомим», — каже Мур.

А ми хочемо додати, що бордовий манікюр – відмінний вибір для осені, коли класичний червоний може здатися надто яскравим.

Нюд

«Нюдовий манікюр надає нігтям одночасно натурального і доглянутого вигляду», — вважає Мелансон. Вважаєш за краще виглядати природною, а не навмисне сексуальною? Тоді нейтральні кольори – твій вибір.

Білий

«Цей колір ідеальний, якщо ви хочете виглядати унікально і не боїтеся привернути увагу, – каже Мур. — Він добре поєднується з будь-яким тоном шкіри, виділяється, але водночас виглядає класичним, а не екстравагантним». До того ж, за версією користувачів TikTok, білі нігті сигналізують, що дівчина самотня і готова до нових відносин, а що може бути доречніше такого повідомлення на першому побаченні?


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.