Кредит онлайн або кредит у банку: що краще?

by admin

У житті багатьох громадян виникають ситуації, коли відчувається явний брак грошей. Середні доходи українців зростають помітно повільніше, ніж ціни на товари і послуги. В таких умовах виконання довгоочікуваного ремонту, покупка дорогого майна або, тим більше, подорож здаються неприпустимою розкішшю.

Виходом в подібних ситуаціях стає кредит. Оформлення позики — можливість швидко отримати в розпорядження потрібну суму грошей, згодом повертаючи її кредитору невеликими частинами. Кредитування користується великою популярністю в Україні. Тому споживчі позики сьогодні видають вже не тільки банки або МФО, але також різні онлайн-сервіси. Який же варіант вибрати?

Особливості онлайн-кредитування

Переваги оформлення позики через інтернет очевидні:

• Відсутність необхідності витрачати час на відвідування фінансової установи і очікування в чергах.

• Можливість отримання потрібної суми грошей на карту — дистанційно.

• Швидке прийняття рішення по заявці на отримання позики.

• Можливість подачі кількох заявок (різним кредиторам) одночасно, не встаючи з улюбленого крісла.

Оформлення позики онлайн має кілька важливих переваг. Однак і недоліки у такого кредитування теж є. По-перше, максимально доступні суми часто дуже обмежені. Так, в більшості сервісів можна отримати позику до 5 000 — 15 000 гривень. І якщо потрібно більше грошей, цей варіант точно не підходить. По-друге, онлайн-кредити характеризуються завищеними ставками. Причому, нерідко величезні переплати не відбиваються в номінальній процентній ставці, а криються в комісійних і страхових витратах.

Особливості банківського кредитування

Кредит у банку характеризується рядом переваг:

• Широкий діапазон доступних сум.

• Тривалий термін оформлення позики.

• Більш вигідна процентна ставка.

Якщо в МФО або онлайн-сервісі доступні позики в сумі до 15-20 тисяч гривень, то в банку можна оформити позику і на 50 000, і на 500 000 гривень. Відповідно, даний кредитор підходить краще, якщо потрібно багато грошей. При цьому отриману суму можна розподілити на безліч частин, які доведеться виплачувати щомісяця. Термін кредитування варіюється в межах від 12 до 60 місяців. Завдяки цьому позичальник може підібрати оптимальний графік погашення заборгованості, враховуючи розмір свого доходу.

Нарешті, якщо говорити про переплату, то банк як кредитор — найбільш вигідний варіант. Багато фінустанов вказують номінальні процентні ставки, які не враховують додаткові витрати (комісії, страхові платежі та ін.). Реальні ж показники виявляються значно вищими. І все ж, вони на порядок нижче ставок, що встановлюються мікрофінансовими організаціями та сервісами онлайн-кредитування.

До того ж, більшість банків в Україні вже давно перейшли на інтернет-обслуговування. Тому подати заявку, дізнатися рішення по ній і оформити позику можна через інтернет. Тривалі очікування в чергах тепер залишаються позаду. Хочете отримати кредит без довідки про доходи на вигідних умовах? Переходьте на сайт Банку Кредит Дніпро і вибирайте відповідну програму!

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.