“300000 грн за голову”. Мер Чернігова обіцяє премії за знищену техніку та окупантів

by admin

Жителі Чернігова, які допоможуть українським військам обороняти місто від російських окупантів, можуть здобути премії від 150 000 грн до 300 000 грн. Про це заявив у відеозверненні мер Чернігова Владислав Атрошенко.

“У разі проходження російської військової техніки на територію Чернігова: збита-підпалена БТР – особиста премія від мене 150 00 грн, за БМП – 200 000 грн, спалені танки – 250 000 грн, полонені або вбиті російсько-фашистські 000 грн голову”, – сказав він.

Мер просить городян робити все можливе, щоб не допустити російських солдатів до міста. Насамперед він радить бути пильними тих, хто живе у північних районах.

Атрошенко закликав громадян, які вступили до тероборони та отримали зброю, самоорганізовуватися. Він наголосив, що неможливо ефективно керувати 6000 – 7000 осіб, тому потрібно самостійно діяти організовано.

Мер Чернігова просить жителів міста допомагати всім, хто нинішньої ситуації потребує. Підходити до військовослужбовців ЗСУ та запитувати, чи потрібно їм щось. Рекомендує підходити до людей похилого віку та всіх, хто не в змозі самостійно про себе подбати, і надавати посильну допомогу.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.