Байден запропонував США план для поразки Путіна в Україні

by admin

На думку американського лідера Джо Байдена, США можуть забезпечити остаточно поразку Росії в Україну, якщо нададуть ЗСУ усю необхідну зброю.

За словами очільника Білого дому, допомога Україні блокується тими, хто хоче відійти від світового лідерства”.

Ми не можемо відійти і поставити під удар всю Європу… Я казав Путіну дуже прості речі: Ми не відійдемо… Зараз, як я вже говорив раніше, і я маю на увазі це в буквальному сенсі, історія спостерігає за нами. Історія спостерігає за Палатою представників, — наголосив Джо Байден.

Варто звернути увагу на те, що очільник Білого дому посилює заклики до американського народу щодо надання допомоги Україні, нагадуючи, що свобода і демократія перебувають під загрозою “як вдома, так і за кордоном”.

Байден наразі відкидає ідею введення американських військ в Україну

За словами президента США, головна ціль його промови — “розбудити Конгрес і попередити американський народ” про те, що демократія під загрозою.

Він також звернув увагу на те, що український народ просить про військову допомогу і зброю, щоб дати відсіч Росії, а не про американський персонал.

Вони не просять американських солдатів. Насправді, американські солдати не воюють в Україні. І я сповнений рішучості, щоб так і залишилося, — підсумував Джо Байден.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.