Борис Джонсон планує повернутися на посаду прем’єр-міністра Великої Британії.

by admin

Політик вважає, що його наступник розчарує парламент, тому розраховує, що консерватори покличуть його на колишню посаду.

Британський парламентарій, який нещодавно пішов у відставку, і колишній прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон планує повернутися на своє місце через певний час. Про це повідомляє The Sunday Times з посиланням на свої джерела в канцелярії глави британського уряду.

Дружній по відношенню до України політик-консерватор вважає, що в його силах привести Консервативну партію до перемоги на виборах через деякий час.

Як відомо, частина політиків, які намагалися усунути Бориса Джонсона з посади прем’єр-міністра Великобританії та голови Консервативної партії, вже зіштовхнулися з критикою виборців. Це може вплинути на результати найближчих виборів.

Тому Джонсон має намір повернути собі посаду прем’єра в майбутньому і йде у відставку з виглядом людини із незавершеними справами.

Екс-глава уряду вважає, що його наступник розчарує парламент та виборців, тому консерватори покличуть Джонсона на його колишні посади.

“Джонсон думає, що прихід будь-якого його наступника до влади може призвести до катастрофи і через кілька років після поразки консерваторів на загальних виборах партія зможе повернутися, коли буде потрібно хтось енергійний і здатний знову привести консерваторів до влади. На його думку, вона може стати цією людиною”, – зазначає інсайдер видання.

7 липня 2022 року Борис Джонсон пішов у відставку з посади голови британського уряду та голови Консервативної партії. Вибори наступного прем’єр-міністра Великобританії відбудуться 5 вересня цього ж року. І найімовірнішим переможцем голосування є глава МЗС Великобританії Ліз Трасс.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.