Чи варто Європі боятися перемоги Трампа: що сказав генерал Ходжес

by admin

Повернення Дональда Трампа у Білий дім стане загрозою для демократії у США та великою проблемою для міжнародного права, переконаний колишній командувач армії США у Європі, американський генерал Бен Ходжес.

Трамп зберігає шанси стати президентом США.

“Якби ми вже знали, хто буде наступним президентом, ми б були Росією. Але ми не знаємо, хто буде президентом. Сподіваюся, що Джо Байдена переоберуть не тому, що я підтримую всю його політику. А тому, що, на мою думку, адміністрація Трампа буде жахливою для Америки і нашої демократії”, — заявив Бен Ходжес.

На думку генерала США, чимало країн Європи мають об’єктивні причини бути вкрай стурбованими можливим поверненням Дональда Трампа в адміністрацію президента. Бен Ходжес відзначив, що Трамп не виявляє поваги до міжнародного права та завдає багато шкоди згуртованості НАТО. Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. “Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху”, — зазначив Олег Постернак.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.