Ізраїль слідом за Україною закликав світ «прокинутися»

by admin

Постійний представник  Ізраїлю в Організації Об’єднаних Націй Гілад Ердан закликав світових лідерів дослухатись до слів президента України Володимира Зеленського – мовляв, «звук «шахеда» однаковий у небі над Близьким Сходом і Європою».

«Президент Зеленський, засуджуючи іранську атаку… сказав: «Звук іранських безпілотників, інструмента терору, … однаковий у небі над Близьким Сходом і Європою, і цей звук має стати тривожним дзвінком для вільного світу». Дослухайтеся до президента Зеленського та прокиньтеся», – йдеться у заяві Ердана  на спеціальному засіданні Ради безпеки ООН щодо іранської атаки на Ізраїль.

Представник Ізраїлю зауважив, що багато цивільних українців загинули внаслідок регулярних повітряних атак з боку рф, зокрема й через ударні дрони-«шахеди», передані Москві Тегераном.

Нагадаємо, у ніч на 14 квітня Іран запустив безпілотники та ракети в напрямку Ізраїлю. Відбивати масовану повітряну атаку ізраїльським силам оборони допомагали британські, французькі та американські союзники.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.