ОП: Чутки про відставку Залужного — конспірологія, у них із Зеленським чудові стосунки

by admin

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав конспірологією чутки про відставку головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного та переведення його на посаду міністра оборони, а також заявив, що у президента Володимира Зеленського та генерала “відмінні робочі відносини”. Про це він повідомив в інтерв’ю Фактам.

За його словами, президент чітко сказав, що не має наміру міняти Залужного. Він зазначив, що головком ВСУ ефективний на своїй посаді, перебуває у матеріалі та популярний серед військових.

“Військові розуміють, що Генеральний штаб активно розробляє операції, оцінює ризики, намагається мінімізувати втрати. Відповідно немає сенсу сьогодні обговорювати ці кулуарні чутки чи конспірологію щодо пана Залужного”, – сказав Подоляк.

Він наголосив, що у Залужного та Зеленського “відмінні робочі відносини”.

“Вони багато разів щодня спілкуються, тому що президент хоче бути в курсі оперативної ситуації на фронті, причому не за якийсь час, не абстрактно, а в усіх конкретних деталях”, – заявив радник голови ВП.

Подоляк вважає, що в Україні “дуже люблять конспірологію, що створює певний психологічний тиск на різних рівнях та заважає людям концентруватися”.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.