Путіна не турбують величезні втрати армії РФ. Ми хочемо розвіяти його зарозумілість — голова ЦРУ

by admin

Російського диктатора Володимира Путіна не турбують величезні втрати окупантів у війні проти України, він все ще рішуче налаштований. Про це заявив директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс в інтерв’ю каналу  CBC News .

За його словами, Путін, безумовно, не є сентиментальним у питанні людських жертв чи величезних втрат росіян. Він зазначив, що диктатор зарозумілий, а США та союзники хочуть розвіяти цю зарозумілість у 2023 році, допомагаючи Україні переламати ситуацію на полі бою. 

Чиновник заявив, що хотів би бачити можливості для переговорів, але такі перспективи можуть дати лише успіх України на полі бою. 

Бернс каже, що Путін зараз надто впевнений у здатності виснажити Україну, однак у якийсь момент йому доведеться зіткнутися зі зростаючими витратами та неприпустимими втратами.

“Багато призовників, чи знаєте, яких кидають як гарматне м’ясо на фронт і Донбас теж вихідці з Дагестану та Бурятії, теж з найбідніших регіонів Росії. Є й кумулятивні економічні збитки Росії. Величезних репутаційних збитків, я думаю, для Росії. Це не було гарною рекламою продажів російської зброї”, – сказав він.

Глава ЦРУ підкреслив, що згодом це станеться, але зараз Путін все ще рішучий.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.