Радник Байдена: Ми віримо в українців

by admin

Радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван повідомив, що Вашингтон вірить у перемогу України. Він також пояснив, що означає для Штатів перемога Києва.

Про це він заявив під час неоголошеного візиту до Києва.

Салліван підкреслив, що Україна «все ще стоїть, і стоїть завдяки хоробрості та відвагі, винахідливості та стійкості українського народу».

«Ми у США у захваті. Я сьогодні тут, щоб сказати, що ми віримо у вас. Ми віримо, що ви переможете. Ми віримо, що ви збудуєте світле майбутнє українського народу. Сильніша демократія, стійка, безпечна країна, яка зможе відобразити агресію. Ми будемо вашим партнером у цьому на кожному кроці», – сказав Салліван.

Радник президента США також пояснив, що вважає перемогою України.

«Це означає, що Україна вийде з цієї війни суверенною, незалежною, вільною, здатною стримувати майбутню агресію, з сильною, динамічною демократією, з глибокими демократичними інститутами, з економікою, яка зростає не лише у традиційних галузях, а й у сфері високих технологій, у галузях, в яких ви впроваджуєте інновації, і навіть перед російськими атаками ви впроваджуєте інновації», — підкреслив він.

Також Салліван розраховує, що Палата представників проголосує за пакет допомоги, який передбачає понад $60 млрд для України, вже підтриманий Сенатом. Він не став уточнювати, коли саме це може статися.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.