Республіканці представили законопроекти про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню

by admin

Республіканці у Палаті представників представили тексти трьох законопроектів, які передбачають допомогу для України, Ізраїлю та Тайваню на загальну суму понад 95 мільярдів доларів.

Згідно з текстами законопроектів, передбачається 26,4 мільярда доларів на підтримку Ізраїлю, 60,8 мільярда доларів на підтримку України та 8,1 мільярда доларів на опір Китаю в Індо-Тихоокеанському регіоні, включаючи мільярди доларів для Тайваню.

Четвертий законопроект, який буде опублікований пізніше, спрямований на вирішення інших пріоритетних питань зовнішньої політики Республіканської партії, зокрема продаж заморожених активів російських олігархів, запровадження суворіших санкцій проти Росії, Китаю та Ірану.

Окрім того, очікується, що згодом республіканці опублікують законопроект про безпеку кордону, який буде розглянуто окремо.

Спікер Палати представників Джонсон сказав, що дасть законодавцям 72 години на ознайомлення із законопроектами перед голосуванням у суботу.

Видання WP зазначає, що “замість комплексного плану із чотирьох частин, який він представив на початку цього тижня, Джонсон тепер має намір спробувати ухвалити п’ять законопроектів”.

Новий підхід ризикований, йдеться в статті, і може завдати удару по спікеру, зокрема, через наміри загрозливою йому відставкою конгресвумен Марджорі Тейлор Грін.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.