Рєзніков про Білорусь і РФ: Формують альянс, але у нас є свій. Ще є НАТО, яке лякає РФ

by admin

Росія та Білорусь формують свій альянс у військовій сфері, але Україна тим часом має своїх партнерів і співпрацю з НАТО, яка дуже лякає РФ. Про це під час робочої поїздки в район проведення операції об’єднаних сил заявив міністр оборони Олексій Резніков, повідомляє прес-служба Міноборони.

Коментуючи співпрацю Білорусі та Росії у військовій сфері, Резніков заявив, що “вони формують свій альянс”. Україна ж має свій – з Грузією та Молдовою. Також є партнери – Литва та Польща, а ще Україна виходить на прямі партнерські відносини із США, Канадою, Великою Британією.

“Є альянс НАТО, який дуже лякає Росію. Ми є партнерами НАТО і активно співпрацюємо. Ми активізуємо співпрацю з Туреччиною, це важливий напрям. Тобто одні створюють альянси, та інші. Це, по суті, правила життя. Хочеш вижити – змінюйся”, – сказав Резніков.

Також Резніков підкреслив: усі чітко знають, що проти ЗСУ на Донбасі воюють 1-й та 2-й армійський корпуси, які повністю входять до системи Збройних сил РФ, а на окупованих територіях перебуває щонайменше 2000 російських кадрових офіцерів.

>

“Те, що вони використовують найманців з різних боків, різних покидьків, яких вони озброюють, якраз говорить про гібридний характер війни. За нашою інформацією, навіть залучають кримінальників, яких випускають із в’язниць, яким нема чого втрачати, озброюють їх”, – сказав голова Міноборони.

При цьому Рєзніков переконаний: сьогодні на боці окупантів уже не залишилося ідеології, і навіть пропаганда Кремля починає втрачати свій сигнал, тому “час покаже, що правда за нами, і ми переможемо”.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.