“Так не вбивають” – несподівана версія доктора Комаровського про отруєння метадоном нардепа Полякова

by admin

Доктор Євген Комаровський висловив несподівану версію отруєння нардепа Антона Полякова, з яким особисто спілкувався в Харкові. Він вважає, що завдання отруйників була публічно представити молодого депутата як звичайного наркомана.

Про це Євген Комаровський сказав в ефірі програми “Час Голованова” на телеканалі “Україна 24”.

Нова версія

Я – не судмедексперт. Але те, що світлий, нормальний хлопець, який ніколи в наркоманії не був помічений, не пив би міцний алкоголь вприкуску з метадоном – це абсолютно очевидно. Я майже впевнений в тому, що ті , хто підсипав йому це, якщо йому це підсипали, вони не ставили за мету його вбити. Налякати, показати всім, що він наркоман, показати його валяються в грязі, дискредитувати, кудись вивезти і там повчити – це я допускаю “, – висловив свою думку в ефірі Комаровський.

На думку лікаря, якби метою було вбивство, зловмисники вибрали б іншого, більш ефективні ліки.

Чи небезпечний метадон з алкоголем

На думку Євгена Комаровського, метадон навіть з алкоголем не завжди може привести до летального результату.

Дійсно, метадон разом з алкоголем може давати небезпечні для життя порушення функцій дихання, пригнічення центральної нервової системи. Але говорити про те, що метадон плюс алкоголь – це 100% смерть – неправильно … Метадон – це ліки , яке випускається заводами, яке виписують лікарі для лікування героїновий наркоманів. у цих ліків є купа проблем (побічних ефектів і протипоказань – Авт). метадон зазвичай строго контролюється лікарями і його виписують за рецептами. А у наркоманів, наскільки я знаю, метадон приймати не престижно … Мовляв, все круті на кокаїні “, – зазначив Комаровський.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.