У Зеленського відповіли на звинувачення Лукашенко в підготовці бойовиків в Україні

by admin

Президент Володимир Зеленський називає безпідставними звинувачення з боку Олександра Лукашенка в підготовці на території України бойовиків, яких потім нібито направляють в Білорусь. Про це заявив прес-секретар президента Сергій Никифоров, повідомляє ОП.

У Зеленського відзначили, що такі заяви Лукашенка спрямовані на відволікання уваги від внутрішньополітичної ситуації в Білорусі.

“Президент наголошує, що Україна бореться з бойовиками, а не тренує їх, як заявив Олександр Лукашенко. Заяви Олександра Лукашенка Володимир Зеленський називає безпідставними”, – зазначив Нікіфоров.

Спікер президента підкреслив, що зусилля української влади спрямовані на зміцнення безпеки в країні і повернення тимчасово окупованих територій Донбасу і Криму.

“Криза, що почалася після президентських виборів, можна вирішити тільки демократичним шляхом. Але Олександру Лукашенко не вистачило сміливості їм піти”, – сказав Нікіфоров.

За його словами, Зеленський відзначає, що Україна залишається вірним другом білоруського народу, але не втручається в політичні процеси інших держав.

У президента висловили надію, що з боку Лукашенко не буде недружніх кроків щодо України.

“Якщо ж будуть – це отримає негайний і потужний відповідь і нашої держави, і міжнародної спільноти”, – зазначив Нікіфоров.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.