Версія поліції: підтвердилося отруєння брата мера Кривого Рогу Андрія Павлова

by admin

Поліція оприлюднила офіційну причину смерті молодшого брата застрелився в серпні з невстановлених причин мера міста Костянтина Павлова – Андрія. Згідно з офіційною версією, причиною смерті є алкогольне отруєння.

Офіційні дані

“Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи смерть криворіжця наступила в результаті токсичної дії спиртів, випадкового отруєння алкоголем. Тіло загиблого виявив знайомий, який приїхав його відвідати. Напередодні потерпілий скаржився на проблеми зі здоров’ям. 18 жовтня в поліцію надійшло повідомлення про смерть чоловіка 1977 року в одній з квартир в Центрально-Міському районі м Кривий Ріг. За попередньою інформацією, видимих ​​ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає “, – сказано в повідомленні поліції.

Неофіційна версія

Місцеві журналісти також стверджують, що проблема в першу чергу була в алкоголі.

“Люди з оточення померлого Костянтина Павлова знають, що той намагався контролювати свого брата і його пристрасть до спиртного. Але після смерті Костянтина Юрійовича убитий горем брат, за словами людей з оточення Павлових, знову почав випивати. Минулої п’ятниці, 15 жовтня , було рівно два місяці, як не стало Костянтина Юрійовича. Найімовірніше, це і стало причиною затяжного алкогольного отруєння, що став для Андрія Павлова фатальним “, – написав у телеграм-каналі Олег Єрмолінський.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.