Зеленський призначав нового голову Кіровоградської області: що про неї відомо

by admin

Після звільнення в квітні голови Кіровоградської області сьогодні президент Володимир Зеленський призначив новим керівником обласної держадміністрації Марію Чорну, підписавши відповідний указ.

Зеленський сьогодні прийняв на Банковій нову керівницю Кіровоградської області і вручив службове посвідчення. Він переконаний, що досвід роботи в ОДА і знання особливостей регіону допоможуть їй реалізувати багатий потенціал області.

Що відомо про Марію Чорної

Народилася в 1974 році в Кіровоградській області. У 2003-му закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченко (педагогіка і методика середньої освіти, українська мова та література). У 2015 році закінчила Кіровоградський національний технічний університет (управління фінансово-економічною безпекою). З 2002 до 2011 року працювала на різних посадах в Компаніївської районної державної адміністрації Кіровоградської області. у серпні 2011-го була призначена заступником начальника головного управління агропромислового розвитку – начальником управління економічної політики Кіровоградської ОДА. З 2020 року обіймала посаду директора департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.