Зеленський розкрив план Путіна у війні проти України

by admin

Володимир Путін, говорячи про нібито бажання “переговорів” для досягнення миру в Україні, просто “грає” для деяких лідерів.

Ватажок росіян не змінив свого основного задуму щодо України, такою думкою поділився президент Володимир Зеленський під час інтерв’ю для програми GPS Фаріда Закарії на CNN. “Іноді він грає просто для деяких лідерів які чекають від Путіна якихось емоцій, хочуть почути щось про мир. І іноді він може давати якісь меседжі Глобальному Півдню чи ще кудись. І вони починають говорити: “Бачите, Путін готовий до діалогу”. До якого діалогу?” – сказав український лідер.

На думку Зеленського, диктатор – гравець, і “він відчуває слабкість Заходу і Глобального Півдня”. “Він знаходить те місце, де між ними немає єдності, де вони мають різні інтереси. І я думаю, що проблема у тому, що люди мають зрозуміти – його місія не в тому, щоб зупинити війну. Він не хоче нічого зупиняти. Тому що йому не потрібна, і він дуже боїться успішної України. Йдеться навіть не про перемогу”, – підкреслив президент.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.