Зеленського просять заблокувати телеканал НАШ Петиція Стерненко набрала 25 000 підписів

by admin

Петиція громадського діяча Сергія Стерненка введенні санкцій проти телеканалу НАШ, що “поширює російську пропаганду”, набрала понад 25000 підписів. Тепер її має розглянути президент Володимир Зеленський.

6 січня 2022-го року Стерненко розмістив на сайті президента петицію, в якій заявив, що в ефірі телеканалу НАШ колишній нардеп Євген Мураєв, якого автор називає “реальним власником каналу”, неодноразово заперечував факт російської агресії, називаючи розв’язану Россі на Донбасі “цивільною”, і казав, що Україні “не слід захищатися від збройної агресії”.

Також автор петиції заявив, що в ефірі каналу екс-нардеп Олена Бондаренко назвала ЗСУ “злочинцями, що вбивають своїх громадян”, а персонал телеканалу включав в ефір представника російських окупаційних сил Родіона Мельника, “який у прямому ефірі заявляв, нібито Донбас не є частиною України”.

Стерненко нагадав, що Зеленський підписав укази про введення в дію рішень РНБО про санкції проти телеканалів 112, Zik, Newsone, Ukrlive та Перший незалежний. Також під санкції потрапили сайти sharij.net, Страна.ua та інші. При цьому, наголосив Стерненко, РНБО не розглядала питання щодо санкцій проти каналу НАШ, хоча він, як заявляє Стерненко, веде “антиукраїнську та антидержавну діяльність”.

Стерненко просить Зеленського “невідкладно ініціювати” на засіданні РНБО питання щодо санкцій проти каналу з подальшим припиненням його мовлення.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.