Футбольний суддя зламав руку, спіткнувшись об футболіста

by admin

Матч чемпіонату Аргентини завершився на футбольного арбітра неприємною травмою.

Арбітр зустрічі між “Депортіво Майпу” і “Тигре” невдало приземлився після зіткнення з футболістом в першому таймі матчу. Суддя зустрічі за рахунку 0: 2 не помітив футболіста, який пригнувся і зашнуровував собі бутси, і спіткнувся, задкуючи під час епізоду гри.

Чоловік невдало приземлився після зіткнення прямо на руку і зламав її. На поле прибула бригада медиків і надала йому допомогу.

Спочатку арбітра спробували підняти за руки гравці, однак він їм заявив, що відчуває гострий біль в руці і його не варто піднімати, а слід дати оглянути місце забитого медикам.

В результаті у арбітра діагностували перелом руки, а самого суддю довелося замінити на резервного арбітра, який в професійному футболі завжди повинен бути присутнім на іграх, як раз, щоб виключити подібні форс-мажори.

Незабаром гра поновилася з новою арбітром, а гості продовжили забивати господарям і довели рахунок до великого розгрому з рахунком 4: 0.

Нещодавно в Туреччині також стався курйозний епізод під час матчу, коли футболіст забив гол і спробував поцілувати емблему клубу, щоб відзначити гол, але не знайшов її на футболці. Справа в тому, що під час цього матчу турецький клуб використовував оновлену спортивну екіпіровку, в якій була відсутня емблема клубу, а лише було нанесено напис з назвою клубу на титульній її боці. У підсумку футболіст, просто, забув, що на формі немає емблеми і, звичайно ж, її не знайшов.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.