Ліга чемпіонів повернулася. Сьогодні “Динамо” грає з “Бенфікою” – де і коли дивитися матч

by admin

Сьогодні “Динамо” і “Бенфіка” зіграють перший матч групового етапу Ліги чемпіонів.

Гра відбудеться у вівторок, 14 вересня, о 22: 00 на київському НСК Олімпійський. Дивитися онлайн-трансляцію матчу “Динамо” – “Бенфіка” можна буде на платформах MEGOGO і Volia.TV.

Разом з “Динамо” і “Бенфікою” в групі Е Ліги чемпіонів знаходяться “Баварія” і “Барселона” – вони також будуть грати сьогодні о 22:00.

Форма команд

Обидва клуби зіграли тільки по одному матчу після перерви на ігри збірних на початку вересня.

“Динамо” з рахунком 0: 2 обіграло в Українській перм’єр-Лізі харківський “Металіст-тисячу дев’ятсот двадцять п’ять”. Голи на рахунку Віктора Циганкова і Дениса Гармаша.

“Бенфіка” в португальській Прімейра розгромила “Санта-Клару” – 0: 5. Один з голів забив форвард збірної України Роман Яремчук. Він є випускником академії “Динамо”, однак так і не заграв в київському клубі на дорослому рівні.

Кадрові втрати

Напередодні поєдинку з “Бенфікою” прес-служба київського клубу повідомила, що після травм повернулися до тренувань в загальній групі воротар Георгій Бущан, захисник Микита Бурда і півзахисник Віталій Буяльський. У той же час головний тренер Мірча Луческу говорив на прес-конференції, що поки не вирішив, чи буде грати Буяльський.

Також кілька днів тому “Динамо” повідомляло, що форвард Владислав Кулач переніс малоінвазивної операцію на серці. Крім того, здав позитивний тест на COVID-19 Ерік Рамірес, передає Footbal. Знаходиться в лазареті і форвард Артем Бесєдін, який отримав важку травму на літньому Євро-2020.

У “Бенфіки”, за даними прес-служби УЄФА, травмований Андре Алмейда і дискваліфікований Веріссімо.

Історія зустрічей

“Динамо” і “Бенфіка” чотири рази грали один з одним. Три рази перемогу святкували лісабонці, один раз вигравали кияни. Зокрема команди грали в групі ЛЧ в 2016 році, тоді сильнішою була “Бенфіка” – перемоги 1: 0 і 0: 2.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.