Ліга націй. Сьогодні збірна України грає з Ірландією – де та коли дивитися відео

by admin

Після прикрої поразки від Уельсу у вирішальному матчі відбору на Чемпіонат світу-2022 (1:0) збірна України з футболу зіграє з Ірландією в Лізі націй УЄФА.

Поєдинок відбудеться у середу, 8 червня, у Дубліні на стадіоні “Авіва”. Дивитися онлайн трансляцію матчу Ірландія –Україна можна буде о 21:45 на каналах Футбол 1, Індіго ТБ та платформіOLL.TV.

Турнірне становище

Україна грає у групі 1 дивізіону У Ліги націй. У минулому розіграші турніру українці грали в елітному дивізіоні А. Проте збірна вилетіла з нього, після того як їй зарахували скандальну технічну поразку у вирішальному матчі зі Швейцарією через кілька випадків COVID-19 у футболістів.

Сьогоднішній матч буде першим для команди головного тренера Олександра Петракова у нинішньому розіграші Ліги націй. Ірландці ж одну гру провели – поступилися Вірменії з рахунком 0:1.

Букмекери вважають Ірландію фаворитом сьогоднішнього матчу. На її перемогу можна зробити ставку із коефіцієнтом близько 2,4. На перемогу України – 3,1-3,3.

Список гравців збірної України на матч з Ірландією

У прес-службі Української асоціації футболу повідомили, що через пошкодження сьогодніне зіграють голкіпер “Динамо” Георгій Бущан та опорний півзахисник “Шахтаря” Тарас Степаненко. Також відчув нездужання латераль “Брюгге” Едуард Соболь. Список гравців збірної перед грою з Ірландією:

Воротарі: Георгій Бущан (“Динамо” Київ), Андрій Пятов (“Шахтар” Донецьк), Дмитро Різник (“Ворскла”), Андрій Лунін (“Реал” Мадрид).

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Денис Попов (усі – “Динамо”), Микола Матвієнко, Валерій Бондар (обидва – “Шахтар”), Віталій Міколенко (“Евертон” Ліверпуль), Едуард Соболь (“Брюгге”), Тарас Качараба (“Славія” Прага).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик (обидва – “Шахтар”), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко (все – “Динамо”), Олександр Пихаленок (СК “Дніпро-1”), Андрій Ярмоленко (“Вест” Хем”, Лондон), Олександр Зінченко (“Манчестер Сіті”), Руслан Малиновський (“Аталанта”, Бергамо), Олександр Зубков (“Ференцварош”, Будапешт), Данило Ігнатенко (“Бордо”).

Нападники: Артем Довбик (СК “Дніпро-1”), Роман Яремчук (“Бенфіка”, Лісабон), Данило Сікан (“Ганза” Росток).

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.