Луческу про гру “Динамо” – “Барселона”: У першому таймі ми мали можливість

by admin

У першому таймі матчу Ліги чемпіонів “Динамо” – “Барселона” киян мав шанс забити гол, але вони не змогли ним скористатися. Про це сказав головний тренер “Динамо” Мирча Луческу в інтерв’ю Megogo спорт після гри, в якій динамівці програли з рахунком 0:1.

“На початку гри у нас був момент – вихід три в один, і ми його не використали. Ми неправильне рішення прийняли. Такі моменти потрібно доводити до кінця, потрібно забивати. І, звичайно, один гол відразу змінює картину на футбольному полі “, – сказав Луческу.

На його думку, у цій грі сильною стороною “Барселони” була агресивність гравців та пресинг в атаці.

“Мало того гравці “Барси” набагато технічніші і швидші, вони були більш агресивні: зробили сьогодні 18 фолів проти семи. Це означає, що будь-яку нашу спробу розвинути швидку атаку або вийти в контратаку вони переривали фолом – вони були агресивніші, ніж ми”, – пояснив головний тренер.

Він зазначив, що динамівці повинні розуміти, що рівень Ліги чемпіонів набагато вищий за рівень чемпіонату України – потрібно багато працювати, щоб піднятися до нього.

“Звичайно, я незадоволений. Не задоволений ні рахунком, ні першим таймом. Можу сказати, що мені сподобався другий тайм – як ми грали, як ми подолали цей бар’єр страху грати проти “Барселони”, і могли досягти більшого” , – сказав Луческу.

Під час прес-конференції Луческу зазначив, що у другому таймі динамівці зіграли краще, почали діяти спокійніше і розумніше, уникали пресингу “Барси”, але, на жаль, не вистачило сміливості, щоб розвивати і закінчувати ці атаки.

“Ми добре зіграли без м’яча, ми добре оборонялися, прикривали один одного, не давали можливості цим технічним гравцям діяти індивідуально та обігравати нас. Але, на жаль, вихід із оборони та гра з м’ячем мене не задовольнили”, –  сказав Луческу на прес-конференції.

Він назвав перемогу “Барселони” заслуженою і додав, що цей клуб потребував перемоги, тому що в ньому відбувається зміна поколінь.

“Я сподіваюся, що другий тайм додав нам впевненості, що у грі у відповідь ми можемо досягти більшого. Це важливо, щоб наші гравці розуміли, що ми можемо грати з “Барсою”, – сказав Луческу.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.