Намалювався! Реванш Усик – Джошуа вирішив зірвати небитий британець

by admin

На заваді повторного поєдинку Олександра Усика проти Ентоні Джошуа намір Джо Джойс, який наполягає, що тепер – його черга битися з українцем

Британський супертяж Джо Джойс заявив, що саме з ним повинен тепер побитися Олександр Усик, відклавши в часі реванш з Ентоні Джошуа, якого українець напередодні ; сенсаційно здолав в Лондоні.

“Вітаю Усика. Тепер я хочу свій бій. Я не дозволю йому дихати”, – пригрозив Олександру Джойс у себе в Twitter.

Наполягає на бій Усик – Джойс і промоутер останнього Френк Уоррен: “Першою захистом для Олександра повинен стати бій проти Джойса. Саме Джойс є обов’язковим претендентом за версією WBO. У Усика і Джошуа не буде можливості провести негайний матч-реванш або ж українцю доведеться відмовитися від титулу WBO “.

Нагадаємо, Усик планував провести бій з Джойсом 25 вересня, але відклав цей варіант в сторонку, коли у нього з’явилася можливість в цей же день зустрітися з Ентоні Джошуа, якого українець в підсумку переміг одноголосним рішенням суддів і заволодів поясами WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі.

Відзначимо, що Джойс такого ж зростання, як і Ентоні Джошуа (198 см), але старше. Днями Джо виповнилося 36. Він срібний призер Олімпіади-2016, на профі-рингу виграв всі свої 13 поєдинків, 12 з яких – нокаутом.

У 2013 році Усик зустрічався з Джойсом в 5-раундовому бою в рамках World Series Boxing – одноголосним рішенням суддів тоді переміг українець.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.