Один із лідерів збірної України з футболу перейшов до Марселя

by admin

Один із лідерів збірної України з футболу півзахисник Руслан Малиновський перейшов у французький Олімпік Марсель. Про це клуб повідомив у Twitter.

29-річний український футболіст приєднався до клубу на правах оренди із правом викупу.

Цього сезону українець зіграв за свій попередній клуб, Аталанту, 15 матчів, у яких забив один гол і відзначився двома результативними передачами.

Аталанта займає сьоме місце у Серії А із 28 очками. Марсель у французькій Лізі 1 йде на третю позицію, відстаючи від лідера ПСЖ на 8 очок.

Малиновський народився 4 травня 1993 року у Житомирі, тренувався у донецькому “Шахтарі”, дебютував у першому дивізіоні України у серпні 2012 року у складі ПФК Севастополь, а наступного сезону приєднався до луганської “Зорі”. У 2015 році він підписав контракт з бельгійським “Генком”, де зіграв 135 ігор (30 голів та 33 результативні передачі) протягом чотирьох сезонів, ставши чемпіоном Бельгії у 2019 році.

Після цього він перейшов у чемпіонат Італії, де виступав за “Аталанту” із Бергамо. За три з половиною сезони Руслан провів за ломбардський клуб 143 гри (30 голів та 24 передачі) і тричі поспіль брав участь у Лізі чемпіонів УЄФА.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.