Поліція зірвала матч Бразилія – Аргентина. Футболістів намагалися затримати на поле

by admin

Бразильська поліція зірвала матч Бразилія – ​​Аргентина в відборі на Чемпіонат світу-2022. Чотирьох аргентинських футболістів прямо на полі намагалися затримати нібито за порушення правил в’їзду в країну при Коронавірусние карантині.

Поєдинок проходив на стадіоні “Корінтіанс” в Сан-Паоло. Приблизно на п’ятій хвилині матчу на полі з’явилися поліцейські і співробітники охорони здоров’я, намагаючись затримати виступаючих в Англійській Прем’єр-Лізі аргентинців: Еміліано Мартінеса, Еміліано Буендіа, Крістіана Ромеро і Джовані Ло Чельсо.

Однак за них заступилися партнери по команді, що спровокувало бійку. Після цього капітан Ліонель Мессі повів аргентинську збірну в підтрибунне приміщення. Матч не був дограний, а через кілька годин збірна Аргентини полетіла з Бразилії разом з четвіркою з АПЛ.

За даними видання, четверо аргентинських футболістів з АПЛ нібито не повідомили бразильській владі, що були в Великобританії, оскільки останній матч грали в Венесуелі. У Бразилії ж люди, які недавно були в Великобританії, повинні проходити 14-денний карантин.

“Треба було дотримуватися наш санітарний протокол. Ми викликали федеральну поліцію, яка попрямувала в готель і з’ясувала, що вони вже виїхали на стадіон. Решту ви бачили вживу”, – сказав Антоніо Барра Торрес, глава Бразильського агентства з регулювання охорони здоров’я.

Однак Мессі дивується такій позиції. “Ми тут були три дні, чекали матчу, чому ви не приїхали раніше?” – цитує аргентинця RMC Sport.

Подальшу долю зірваного матчу буде вирішувати Міжнародна федерація футболу (FIFA).

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.