Жорсткий нокаут у бою Девіс-Ромеро. Тепер може бути бій із Ломаченком

by admin

У головному боксерському поєдинку тижня чемпіон світу у легкій вазі за версією WBA World Джервонта Девіс нокаутував відомого за рахунок численних уїдливих висловлювань на адресу противників Роландо Ромеро.

Якщо 1-й раунд пройшов в обережному тактичному протистоянні, то у 2-му Ромеро “завівся”: ганявся за пасивним чемпіоном і навіть влучив у лівий хук.

У 3-му раунді Ромеро знову двічі потрапив, але у відповідь “прилетіло” набагато більше, пише видання. Там уточнюють, що Девіс “явно побоювався ударної потужності” претендента і “не міг намацати свою дистанцію”.

У 6-му раунді бій закінчився: Девіс спіймав опонента біля канатів лівим хуком – той завалився обличчям уперед, насилу піднявся на ноги, але побачив відмах рефері. Потім його вивели за руку з арени: таким був результат нокауту.

Після цього виходу в ринг у Ромеро з’явилася перша поразка: він виграв 14 боїв, причому 12 із них нокаутом, і один раз програв.

У Девіса тепер 27 перемог (25 з ​​них – нокаутом), і поразок наразі немає. 

Титулований український боксер Василь Ломаченко неодноразово викликав Девіса на бій останніми роками, проте промоутер того Флойд Мейвезер щоразу відповідав, що “не час”. Сьогоднішній бій був останнім у Девіса на контракті з Мейвезером: тепер у нього розв’язані руки щодо такого поєдинку.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.