Зникла у Китаї тенісистка вийшла на зв’язок із МОК

by admin

Відома китайська тенісистка Пет Шуай, яка зникла на початку листопада після її звинувачень на адресу колишнього топ-чиновника КНР у примусі до сексу, вийшла на зв’язок з Міжнародним олімпійським комітетом. Про це повідомляє прес-служба МОК.

У Комітеті кажуть, що з Шуай півгодини по відеозв’язку розмовляли президент МОК Томас Бах, голова Комісії спортсменів МОК Емма Терхо та член МОК у Китаї Лі Лінвей.

Як запевняють у МОК, Шуай сказала, що перебуває в безпеці та здоров’ї у себе вдома в Пекіні, але хоче зараз “поваги до своєї конфіденційності”.

“Саме тому зараз вона вважає за краще проводити час із друзями та сім’єю. Проте вона продовжить займатися тенісом, який так любить”, – йдеться у повідомленні.

Терхо сказала, що рада була бачити, що у Шуай “все гаразд”. За її словами, тенісистка виглядала розслабленою. “Я запропонувала їй нашу підтримку та можливість залишатися на зв’язку у будь-який зручний для неї час, що вона явно оцінила”, – додала голова Комітету спортсменів МОК.

Бах запросив Шуай на обід під час його візиту до Пекіна, який запланований на січень. Повідомляється, що тенісистка “з радістю погодилася” пообідати з Бахом, Терхо та Лінвей.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.