Топ-6 народних засобів для підживлення помідорів

by admin

Помідори — лідери на грядках. Підживлення є важливим етапом, щоб виростити гідний врожай. До магазинних добрив завжди можна звернутися, але й народні засоби мають ефект при вирощуванні помідорів.

Підживлення для помідорів

Ці засоби всім добре знайомі. Вони допомагають рослинам отримати потрібні речовини для розвитку, росту, утворення зав’язей та формування плодів:

  1. Компост. Це один з кращих засобів для помідорів. Його вносять у верхній шар ґрунту в прикореневій зоні. Компост має перепріти перед використання, щоб рослині не зробити опіки.
  2. Перегній. Універсальний засіб. Його треба розмішати з ґрунтом перед висаджуванням розсади в відкритий ґрунт.
  3. Попіл. Джерело калію для формування міцних стебел та яскравих плодів. Розпорошіть його навколо кущів з помідорами або розчиніть в воді для поливу.
  4. Кропива. Джерело заліза, кальцію, азоту. З кропиви зробіть настій. Потім у розведеному вигляді використовують для поливу.
  5. Банани. Екзотичне добриво, на якому помідори добре ростуть. Треба зварити банани протягом 15 хвилин. Коли відвар охолоне, полийте ним коріння помідорів.
  6. Чайний відвар. Чайні пакетики та заварку не викидайте. Залийте водою на кілька годин або на ніч. Настій використовуйте для підливу помідорів.

ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.