Через ці кілька причин варто завести вдома кішку

by admin

Існують люди, які впевнені, що кішкам, на відміну від собак, не потрібна ласка господаря і вони не є відданими, та й користі від них небагато. Насправді є досить вагомі причини завести кішку вдома, адже вона може допомагати у багатьох випадках.

Від спілкування з кішкою можна отримати чудову терапію

Коли у людини настають непрості часи, то саме завдяки кішкам з ними можна впоратися легше. Особливо це стосується тих моментів, коли йдуть з цього світу близькі люди. Ці вихованці здатні зменшувати біль, і навіть фізичний. Користь принесе і те, якщо просто виговоритися перед кішкою, оскільки стане легше.

Завдяки кішкам зменшується ризик розвитку інфаркту

Протягом десятиліть проводилися різні дослідження щодо того, що завдяки сусідству з кішкою зменшується ризик розвитку інфаркту, оскільки такі вихованці знижують рівень стресу, а також ризик розвитку інфаркту.

Кращий друг для дитини

Під час проведення опитування було встановлено, що 81 % дітей, які живуть з кішками, більше воліють ділитися своїм найпотаємнішим саме з пухнастими друзями, і вважають їх найближчими.

Кішки здатні знижувати рівень холестерину

Вченим з Канади вдалося з’ясувати, що якщо у будинку є кішка, то вона сприяє зниженню рівня поганого холестерину у крові. Важливо розуміти, що незважаючи на це все, все одно необхідно дотримуватися правильного харчування і вести активний спосіб життя.

Кішки допомагають впоратися з депресивним станом

Хоч і існує думка, що кішки не вміють любити своїх господарів, насправді їх відданість і прихильність допомагають людям, які опинилися у депресивному стані, вибратися з нього. Якщо у людини є розуміння, що її хтось любить, і нехай це навіть кішка, то це допомагає ефективніше долати труднощі.

Муркотіння має лікувальний ефект

Муркотіння кішки відбувається у діапазоні від 20 до 140 Гц, і завдяки цьому воно сприятливо впливає на лікування деяких захворювань. Якщо перебувати поруч з муркотливим вихованцем, то задишка зменшиться, напруга буде знижуватися, а ось м’які і кісткові тканини будуть гоїтися швидше, а також відбуватиметься нормалізація кров’яного тиску за умови його підвищення.

Запобігання астми та алергічної реакції у дітей

Якщо дитина з раннього віку живе з кішкою, то у її організмі виробляється імунітет до астми. Це пов’язано з тим, що завдяки такій взаємодії виробляються особливі антитіла, які перешкоджають розвитку захворювання.

Допомога за наявності хвороби Альцгеймера

Якщо людина страждає через цю недугу і поруч з нею живе кішка, то у неї значно менше проявляється тривога.


ПРО ПРОЕКТ

Ua-vestnik.com – новинний ресурс про всі важливі події в Україні та світі.

НОВИНКИ

Контакти

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.